Internet Bankieren

Banken hebben steeds minder behoefte aan uw spaargeld. Dat komt omdat ze daarover zelf rente moeten betalen aan de Europese Centrale Bank. We kunnen op dit moment alleen voor Nationale Nederlanden Bank een spaarrekening aanbieden. Deze bank valt onder het Deposito Garantie Stelsel. Dat houdt in dat per rekeninghouder per bank tot maximaal € 100.000,- gegarandeerd wordt door de Nederlandse Centrale Bank per bankinstelling. Meer informatie over het deposito garantiestelsel is via deze link te vinden. Door op de naam van de bank te klikken krijgt u meer informatie van de betreffende bank en kunt u een rekening aanvragen. De bankinstellingen zijn de volgende:

Deposito

De rente op de spaarrekeningen is variabel. Als u uw geld voor langere tijd vast wilt zetten, dan kan dat middels een deposito. Gedurende de afgesproken periode kunt u dan niet aan het geld komen, maar krijgt u wel een vaste afgesproken, meestal hogere rente.

Inloggen

Internetbankieren is veilig. Wel moet u voorzichtig zijn met uw inlogcodes en controleer of u het juiste adres gebruikt om in te loggen. Bij de rekeningen van de banken waarmee wij samenwerken kunt u alleen geld overmaken naar uw eigen bankrekening.

Wij bellen u

 UW GEGEVENS: