Handige links

Hieronder een aantal links die heel handig zijn

Overlijdensrisicoverzekering van Legal And General afsluiten

Mijnpensioenoverzicht.nl

Welke pensioenen heb je waar opgebouwd? Via Mijnpensioenoverzicht.nl kun je met behulp van je DigiD code sinds januari 2011 een overzicht krijgen van je pensioenaanspraken.

Budgetering?

Het is niet eenvoudig om een goed inzicht te krijgen in het huishoudboekje. Toch is dit wel heel erg handig, zeker als je voor een grote beslissing als bijvoorbeeld een hypotheek staat. De gratis online tool ViewOnCash kan hierbij enorm helpen.

Grote documenten verzenden?

Regelmatig komt het voor dat er documenten gemailed moeten worden die te groot zijn om dat met e-mail te doen. De tool TeGrootVoorEmail is een handige oplossing voor dit probleem. Relaties van ons kunnen deze tool gratis gebruiken voor bestanden tot 250 MB.

Afspraak maken met een groep?

Een afspraak plannen met meerdere mensen tegelijk is vaak een lastige klus. Met de datumprikker wordt dat een fluitje van een cent, en heb je zo een overzicht op welke datum de meeste mensen kunnen.

Meer weten over een gebouw?

Als je meer wilt weten over een gebouw, dan kun je dat opvragen bij het Kadaster. Via de website www.bagviewer.kadaster.nl kun je eenvoudig dingen vinden zoals bijvoorbeeld het vloeroppervlak of het bouwjaar.