Nationale Nederlanden (voorheen Delta Lloyd)

Nationale Nederlanden (voorheen Delta Lloyd) vindt het belangrijk dat je voor het grootste gedeelte de zorgverlener zelf kunt kiezen.

Aanvullende service

Nationale Nederlanden heeft standaard het zogeheten Best Doctors® concept. Deze service stelt verzekerden in staat gratis een second opinion te vragen bij een topspecialist van Best Doctors®, een Amerikaanse organisatie die beschikt over een internationaal bestand van medische topspecialisten die worden beschouwd als de besten op hun vakgebied. Op deze manier willen ze bijdragen aan de kwaliteit van de diagnose en het behandelplan van hun verzekerden.
Daarnaast kent Nationale Nederlanden de gezondheidslijn. 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor alle vragen over gezondheid. Het telefoonnummer is 026 353 53 12.

Aanvullende verzekeringen

Nationale Nederlanden heeft 6 aanvullende pakketten. In het vergoedingenoverzicht staan alle dekkingen overzichtelijk naast elkaar. Meer over de uitstekende Delta Lloyd ziektekostenverzekeringen is te vinden op de Delta Lloyd website en in de te downloaden documenten onderaan deze pagina.

Korting

Iedereen die via ons een ziektekostenverzekering bij Delta Lloyd wil sluiten komt in 2016 in aanmerking voor een collectiviteitskorting van 8% op de basisverzekering en 14% op de aanvullende verzekeringen. Het berekenen van de premie en het aanvragen van de verzekering kan hier heel eenvoudig! Als de verzekering aangevraagd wordt voor 31 december 2015 dan kan Delta Lloyd de huidige verzekering eenvoudig beëindigen.

Al een polis bij Delta Lloyd?

Heeft u al een polis bij Delta Lloyd maar nog niet met deze geweldige korting, dan kunt u door deze brief te printen, in te vullen en ondertekend aan ons toe te sturen.

Inloggen

Iedere verzekerde met een Delta Lloyd Ziektekostenverzekering kan met behulp van DigiD inloggen en de actuele informatie zien van de polis, declaraties en andere ziektekostenverzekeringzaken via deze inlogpagina, of druk op de button

Vergelijken met Delta Lloyd


Download hier uw formulieren

Algemene informatie


Polisvoorwaarden

Documents in English

Basispremies

Een berekening maken bij:

Collectieve Basispremie's 2016

Restitutie Natura
Amersfoortse € 107,95 NVT
CZ € 102,95 € 97,60
CZ Bewust NVT € 94,21
Delta Lloyd € 98,90 NVT
ONVZ € 106,65 NVT
ONVZ ZZP/MKB € 101,15 NVT
Stad Holland € 102,00 NVT
VGZ via Turien € 102,56 € 97,16
Avero via Turien € 104,76 € 101,24

Uw polis vergelijken? Mail ons uw polis en wensen.

Wij bellen u

 UW GEGEVENS: