Sporenburg Advies Groep Collectief

De Sporenburg Advies Groep heeft een aantal collectieve regelingen gesloten waarvan u gebruik kunt maken. Hieronder staat welke verzekeringen dat betreft. Door op de rode titel, of in de kolom hier links op de gewenste keuze te klikken, kunt u de verzekeringen berekenen en aanvragen.

Particuliere Schadeverzekeringen

Direct berekenen, direct aanvragen = direct korting. Voor alle huis-, tuin- en keukenverzekeringen hebben we een collectieve regeling met Delta Lloyd afgesloten waarbij de korting oploopt tot 25% op de premie, nog aangevuld met een pakketkorting die afhankelijk is van het aantal verzekeringen dat u in het pakket heeft. En niet alleen u, maar iedereen kan gebruik maken van deze regeling, ongeacht wie je werkgever is!

Direct Berekenen, Direct afsluiten = Direct kortingZiektekostenverzekeringen

Uw gezondheid is het kostbaarste dat u bezit, daarom is het belangrijk dat u dat goed verzekerd hebt. Voor 2014 hebben we de keuze uit diverse collectieve ziektekostenverzekeringen, waar iedereen gebruik van kan maken. Allen hebben een zeer goede dekking en een concurrerende premie met tot maar liefst 14% korting. Ben wel kritisch in de keuze van de aanvullende dekkingen. Heeft u een goed gebit, dan is het al snel voordeliger om geen tandartsverzekering te kiezen. Kijk voor meer informatie op onze speciale ziektekostenpagina of klik op de namen van de verzekeraar in onderstaande tabel als u al weet waarvan u een berekening wilt hebben.

Collectieve Basispremie's 2016

Restitutie Natura
Amersfoortse € 107,95 NVT
CZ € 102,95 € 97,60
CZ Bewust NVT € 94,21
Delta Lloyd € 98,90 NVT
ONVZ € 106,65 NVT
ONVZ ZZP/MKB € 101,15 NVT
Stad Holland € 102,00 NVT
VGZ via Turien € 102,56 € 97,16
Avero via Turien € 104,76 € 101,24

Uw polis vergelijken? Mail ons uw polis en wensen.

Wij bellen u

 UW GEGEVENS: