Europeesche

De Europeesche is de specialist op het gebied van reis en recreatieverzekeringen. Ze hebben een breed scala aan producten op dat gebied. Op deze pagina kunt u zelf een aantal verzekeringen afsluiten bij de Europeesche verzekeringen. Het betreft hier de recreatieverzekeringen. De Europeesche is niet altijd de meest voordelige verzekeraar, maar heeft wel een zeer uitgebreide dekking. Bij calamiteiten zijn ze er als de kippen bij om aan te geven dat iets onder de dekking valt. Een voorbeeld uit 2014 is dat de kosten van de annulering van de reis die scholieren moesten missen of uitstellen door de diefstal van de examens via de Europeesche vergoed kregen.

Wintersportdekking

Wintersport
Heeft u een dekking (Winter)sport afgesloten bij uw reisverzekering? Dan is off-piste skiën ook verzekerd. Hier zijn twee voorwaarden aan verbonden:

 • U bent niet verzekerd voor schade die het gevolg is van bewust roekeloos gedrag.
 • U bent niet verzekerd voor schade die ontstaat tijdens het beoefenen van activiteiten waarbij u met opzet een verbod of waarschuwing negeert. Of als deze activiteiten een te hoog risico met zich meebrengen. Anders gezegd: u kunt genieten van off-piste skiën, zolang u dat wel op een verstandige manier doet. Ga niet off-piste als er sprake is van lawinegevaar In Europa is een waarschuwingssysteem van kracht. Dit systeem werkt met vijf codes:
  1. Gering gevaar
  2. Matig gevaar
  3. Aanzienlijk gevaar
  4. Groot gevaar
  5. Zeer groot gevaar
  Als richtlijn houdt de Europeesche aan dat off-piste skiën een te hoog risico met zich meebrengt zodra code 3 of hoger is afgegeven.

  Tips:
 • Ga nooit in je eentje buiten de pistes skiën en laat altijd aan iemand weten wanneer jij en je skipartner terug denken te zijn.
 • Neem een rugzak met water en energierepen mee, een sneeuwschep, een EHBO-etui, een isolatiedeken, een lawineairbag en een lawinepieper. Zo bent u in geval van nood goed uitgerust.

Camperverzekering

Bij de Europeesche kunt u zich ervan verzekeren dat u zorgeloos op pad kunt met uw kampeerauto. Geniet van de vrijheid om ongebonden rond te trekken met alles binnen handbereik.
Berekenen en aanvragen

Caravan Verzekering

Nederlanders houden van kamperen en de caravan is favoriet. Omdat uw caravan niet zomaar een standaardproduct is, biedt het maatwerk van de Europeesche een uitstekende oplossing.
Berekenen en aanvragen

Overige verzekeringen

Naast de verzekeringen op deze pagina die u zelf kunt aanvragen heeft de Europeesche nog veel meer specialistische producten, denk hierbij aan:

• een recreatiehuis verzekering,
• een bruiloftverzekering,
• een golfverzekering,
• een evenementenverzekering etc.
Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Bootverzekering

Nederland waterland. Niet zo vreemd dus dat er onder ons heel wat bootbezitters bestaan. Die willen natuurlijk allemaal veilig het water op. En dus ook goed verzekerd. Bij de Europeesche!
Berekenen en aanvragen

Lang op reisverzekering

De Lang-Op-Reisverzekering is speciaal ontwikkeld voor mensen die langer op pad gaan. Een perfecte reisverzekering die u zelf aangepast aan uw eigen wensen. De Europeesche Hulplijn (+ 31 20 65 15 777) is standaard meeverzekerd.
Berekenen en aanvragen

Zakenreisverzekering

U gaat voor zaken op reis. U wilt al uw zakenreizen in 1 keer verzekerd hebben. De Business Travel Insurance Individueel van de Europeesche is uw ideale partner.
Berekenen en aanvragen

Kortlopende reisverzekering

Met deze aflopende reisverzekering kunt u letterlijk alle kanten op. U betaalt uitsluitend premie over de periode dat u werkelijk op reis bent. Met de uitbreidingsmogelijkheden kunt u uw reisverzekering helemaal op maat maken.
Berekenen en aanvragen

Kortlopende Annulerings verzekering

Als u een reis noodgedwongen moet afbreken, uitstellen of annuleren dan kunt u een beroep doen op de aflopende Annuleringsverzekering van de Europeesche.
Berekenen en aanvragen

Doorlopende Reisverzekering

De Doorlopende Verzekering voor Reizen van de Europeesche is dé oplossing voor iedereen die er meerdere keren per jaar op uit trekt of een reis boekt. Want met deze verzekering kunt u het hele jaar door, op elk moment genieten van een onbezorgde reis.
Berekenen en aanvragen

Klassieker verzekering

Wie als hobby een klassieker bezit, koestert hem en verzekert hem bij de Europeesche. Naast uw auto voor dagelijks gebruik kunt u tot 10.000 km per jaar klassiek de weg op!
Berekenen en aanvragen

Motorverzekering

Geen motorrijder is gelijk, motoren evenmin. De motorverzekering van de Europeesche houdt daar rekening mee. Geen standaard, maar maatwerk – helemaal zoals ú dat wilt.
Berekenen en aanvragen